ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 40 разів обстріляли позиції військових на Донбасі

Терористи відкривали вогонь на всіх напрямках.

Бойовики 40 разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 40 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляють на сайті Міністерства оборони.

На Луганському напрямку зафіксовано 12 порушень режиму тиші - в районі Новоолександрівки, Новозванівки, Балки Крутої, Трьохізбенки і Станиці Луганської, де бойовики застосували стрілецьку зброю, кулемети і гранатомети. Також у цьому районі терористи застосовували 120-міліметрові міномети.

На Донецькому напрямку зафіксовано 8 обстрілів. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстріляли Авдіївку, Піски, Опитне, Новгородське і Верхньоторецьке. Також неподалік від Авдіївки і Верхньоторецького терористи відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 20 порушень режиму припинення вогню - в районі Водяного, Чермалика, Мар'їнки, Широкиного, Гнутового, Павлополя і Старогнатівки. Крім гранатометів і стрілецької зброї, в районі Тарамчука бойовики застосовували міномет калібру 82 мм. Також неподалік від Мар'їнки, Широкиного і Гнутового зафіксували снайпера бойовиків.

Також зафіксовано чотири прольоти безпілотних літальних апаратів.

Нагадаємо, в середу ввечері хакери якогось порталу "Спрут" зламали сторінку прес-центру штабу АТО у Фейсбуці. Зловмисники змінили головне фото й обкладинку акаунта, а також опублікували матеріали, які "викривають" розслідування катастрофи рейсу МН17 над Донбасом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram