ГоловнаСуспільствоЖиття

Опалення в київських школах і лікарнях увімкнуть із 10 жовтня

Через похолодання столична влада доручила розпочати подачу тепла в соціальні установи.

Опалення в київських школах і лікарнях увімкнуть із 10 жовтня
Фото: timer.od.ua

Мер Києва Віталій Кличко доручив ПАТ "Київенерго", ТОВ "Єврореконструкція" через похолодання почати подачу тепла в столичні лікарні, школи, дитячі садки й інші установи соціального спрямування з 10 жовтня.

Про це повідомляють на сайті КМДА.

"З огляду на зниження температури і на підставі інформації, яку ми заслухали від заступника директора Українського гідрометеорологічного центру Анатолія Прокопенка, я віддаю доручення ПАТ "Київенерго", ТОВ "Єврореконструкція" через похолодання і зниження середньодобової температури почати подачу тепла в лікарні, поліклініки, школи, дитячі садки й інші установи соціального спрямування за індивідуальними заявками з 10 жовтня", - сказав Кличко на засіданні антикризового штабу.

Він також підкреслив, що голови районних адміністрацій, директори департаментів освіти і науки, культури, охорони здоров'я несуть персональну відповідальність за підключення установ соціальної сфери та належний температурний режим.

Нагадаємо, торік Кабмін змінив терміни опалювального сезону - з 1 жовтня по 30 квітня включно. Опалювальний сезон 2014-2015 рр. розпочався 1 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram