ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомив про 17 обстрілів з початку дня

По Павлополю й Авдіївці стріляли з мінометів. 

Штаб АТО повідомив про 17 обстрілів з початку дня
Фото: facebook.com/ato.news

З початку дня у зоні бойових дій на Донбасі зафіксовано 17 випадків порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків, говориться у вечірньому зведенні штабу АТО.

На маріупольському напрямі "режим тиші" порушувався в районі Павлополя, Широкиного, Новоселівки Другої і Гнутового, там стріляли зі стрілецької зброї і гранатометів. По Павлополю бойовики також відкривали вогонь із мінометів 82-го калібру.

На донецькому напрямку обстріли з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї зафіксовані в районі Авдіївки і Новгородського. Також по Авдіївці відкривали вогонь із мінометів 120-го калібру.

На луганському напрямку противник вдавався до збройних провокацій у районі Новоолександрівки і Новозванівки, де застосовував гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю. Крім того, по Новозванівці вів вогонь снайпер, а по Станиці Луганській окупанти відкривали вогонь із гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, що через бойові дії в суботу відбулося  відведення військ тільки в одному із трьох квадратів, визначених на переговорах в Мінську. Це сталося в районі міста Золоте. На ділянках біля Петровського і Станиці Луганської залишаються війська.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram