ГоловнаСуспільствоВійна

Волонтери на "Військовому таксі" зібрали на автомобіль для АТО

У жовтні акція повториться, але вже у Львові.

Акція "Військове таксі" пройшла успішно, і машина, на якій відомі волонтери та ветерани возили звичайних киян, вирушить у 30-ту окрему механізовану бригаду в зоні АТО.

Про це повідомив засновник волонтерського фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега в фейсбуці.

Волонтерам вдалося зібрати 55 391 грн, у тому числі: Віталій Дейнега ("Повернись живим") - 1300 грн, Євген Турчак (голова спілки ветеранів АТО в Деснянському районі) - 11 200 грн, Галина Алмазова (волонтер-парамедик і майстер спорту з ралі) - 33 110 грн, Павло Кащук (засновник школи снайперів) - 190 грн, "Народний тил" і "АрміяSOS" - 7776 грн, Андрій Римарук ("Повернись живим") - 1810 грн.

Сервіс "Уклон", який був партнером акції, прийняв 536 замовлень із тегом #Wartaxi, з яких 320 унікальних. Загальна сума виконаних замовлень становила 30 421 грн.

"Загальна зібрана сума становила 85 812 грн. За ці кошти буде куплено наступний джип для 30-ї бригади. Якщо він виявиться дорожчим, постійні спонсори "Повернись живим" погодилися доплатити різницю", - зазначив волонтер.

Наступну акцію #WarTaxi волонтери планують провести 18-20 жовтня у Львові також у партнерстві з сервісом "Уклон".

"Список водіїв буде не менш вражаючим, і ми обов'язково залучимо до акції львівських волонтерів і ветеранів. Галина Алмазова "натаксувала" 33 110 грн на наступний джип. У мирному житті вона майстер спорту з ралі. На війні Галя вивозить поранених із найгарячіших місць зони АТО. Ви зможете її зустріти за кермом 18 жовтня в місті Лева. На новому джипі від #Wartaxi", - додав Дейнега.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram