ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція штурмувала помешкання підозрюваного у вбивстві патрульних, його там не було (оновлено)

На місці був мер Дніпра Філатов.

Поліція штурмувала помешкання підозрюваного у вбивстві патрульних, його там не було (оновлено)
Фото: twitter.com/typicaldnepr

Мер Дніпра Борис Філатов повідомив, що поліція заблокувала будинок підозрюваного у вбивстві патрульних Артема Кутушева і Ольги Макаренко.

"Був введений план "Перехоплення". Я зараз є на периметрі. Є оперативна інформація, що вже заблокований будинок, де перебуває імовірний злочинець. Правоохоронці налаштовані рішуче", - сказав він в ефірі 112 каналу.

Оновлення. Незабаром кореспондент каналу повідомив, що чоловіка в будинку на вулиці Чичеріна, де проходила спецоперація, не виявилося.

При цьому сусіди підтвердили, що чоловік, схожий на вбивцю, проживає в одній з квартир на першому поверсі, а його автомобіль бачили тут.

Правоохоронці зняли оточення з будинку.

Нагадаємо, вранці 25 вересня патрульний екіпаж у Дніпрі зупинив за порушення правил дорожнього руху автомобіль Сitroen з номером AE7053AA. Водій, який перебував у розшуку, чинив опір, застрелив патрульного, поранив його напарницю і втік. Дівчина померла в лікарні.

Підозрюваний - 33-річний екс-боєць батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Торнадо" Олександр Пугачов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram