ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція впіймала вбивцю через півтора року після злочину

Протягом конфлікту між банком і агрогосподарством смертельне поранення отримав молодий хлопець.

Поліція впіймала вбивцю через півтора року після злочину
Фото: npu.gov.ua

Житомирські оперативники затримали в Києві чоловіка, який півтора року тому вбив молодого хлопця.

Як повідомляють на сайті поліції, вбивство сталося 7 березня 2015 року під час сутички між представниками банку і приватного аграрного господарства в с. Паволочі Житомирської області, спричиненої спробою вивезення агрокомпанією частини зернових.

Тоді смертельне поранення в серце отримав 20-річний житель селища Новогуйвинського, який представляв банк.

"Щоб установити особу, яка скоїла фатальний постріл, поліцейські провели копітку роботу, - розповів начальник ГУНП України в Житомирській області В'ячеслав Печененко. - Було опитано значну кількість людей, проведено низку необхідних експертиз, слідчо-розшукові заходи не припинялися з часу конфлікту. На проміжному етапі досудового розслідування вдалося ідентифікувати підозрюваного учасника масового конфлікту".

33-річний житель Хмельницької області тривалий час переховувався від слідства. 21 вересня оперативники карного розшуку затримали його в Києві.

Під час затримання він намагався втекти і чинив опір поліцейським. Його доправили в Житомир і попросили суд про арешт. Згідно з ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу, чоловікові загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram