ГоловнаСуспільствоЖиття

Призначено нового голову поліції Закарпатської області

Раніше він був керівником Ужгородського міськвідділу.

Призначено нового голову поліції Закарпатської області
Роман Стефанишин
Фото: zk.npu.gov.ua

Начальником Головного управління Національної поліції Закарпатської області став Роман Стефанишин, який до цього очолював Ужгородський міський відділ поліції

Про це повідомляють на сайті поліції.

Сьогодні заступник міністра внутрішніх справ генерал-майор поліції Олексій Руденко представив особовому складу нового керівника, а голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль окреслив основні пріоритети його роботи. Це, зокрема, боротьба з підпалами машин, виявлення тих, хто здійснює незаконні врізки в нафтопроводи, протидія незаконним перекриттям кордонів, а також виявлення причетних до незаконного вирубування лісу. При цьому Москаль зазначив, що загалом криміногенна ситуація в області є однією з найкращих в Україні.

Фото: zk.npu.gov.ua

Роман Стефанишин народився 29 листопада 1979 року в місті Хуст. У 2000 році закінчив Київську академію внутрішніх справ. Службу в міліції розпочав в Управлінні боротьби з організованою злочинністю Закарпаття, де працював на різних посадах.

У 2004 році працював у структурі ГУБОЗ України в Києві, де займався розкриттям особливо тяжких злочинів. У 2007 році був призначений на посаду начальника відділу боротьби з організованими групами, злочинними організаціями та міжнародною злочинністю УБОЗ УМВС України в Закарпатській області.

З липня 2012 року очолював Ужгородський райвідділ міліції, з лютого 2015-го - Ужгородський міський відділ міліції (пізніше - поліції).

Нагадаємо, в квітні голова МВС Арсен Аваков звільнив голову Нацполіції Рівненської області Сергія Максимова і призначив замість нього колишнього керівника поліції Закарпатської області Сергія Князєва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram