ГоловнаСуспільствоЖиття

У Рівненській області вилучили бурштину на ₴1,5 млн

Житель Кіровоградської області віз у багажнику п'ять мішків із "сонячним каменем" загальною вагою близько 180 кг.

У Рівненській області вилучили бурштину на ₴1,5 млн
Фото: ГУНП в Ровенской области

У Рокитному Рівненської області правоохоронці вилучили партію бурштину-сирцю загальною вагою близько 180 кілограмів. Вартість каменів на "чорному" ринку становить понад 1,5 мільйона гривень.

Згідно з повідомленням відділу комунікації поліції Рівненської області, в п'ятницю працівники роти поліції особливого призначення за наданою оперштабом інформацією, зупинили автомобіль Subaru під керуванням 28-річного жителя Кіровоградської області. При огляді  вилучили п'ять мішків із "сонячним каменем" загальною вагою близько 180 кг.

Фото: ГУНП у Рівненській області

Крім того, патрульні поліцейські, які в рамках проведення перевірки автомобілів на автодорозі Київ-Ковель, зупинили MITSUBISHI Outlander, який належить 26-річному жителю Старого села Рокитнівського району. У салоні автомобіля поліцейські виявили близько шести кілограмів бурштину-сирцю, пістолет для відстрілу гумовими кулями і патрони до нього, а також близько 20 тис. гривень.

Фото: ГУНП у Рівненській області

Проводяться слідчі дії.

Раніше повідомлялося, що в Сарненському районі Рівненської області на поліцейських, які приїхали за викликом про незаконний видобуток бурштину, напали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram