ГоловнаСуспільствоПодії

СБУ спіймала на хабарі головного інспектора Держпраці в Одеській області

Співробітник служби отримав 21 тисячу гривень.

СБУ спіймала на хабарі головного інспектора Держпраці в Одеській області
Фото: ssu.gov.ua

Служба безпеки України зловила на хабарі головного інспектора Головного управління Держпраці в Одеській області.

"Співробітник одеського главку Держпраці під час перевірок комерційних підприємств за грошову винагороду не відображав в актах викриті правопорушення", - йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

Інспектора затримали під час отримання 21 тисячі гривень від представника комерційної структури. Йому повідомили про підозру за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу, він перебуває під арештом.

Фото: ssu.gov.ua

Нагадаємо, що в липні затримано першого заступника голови Держпраці Михайла Бардонова за підозрою в систематичному вимаганні грошової винагороди в розмірі 100 тисяч гривень від одного з підприємств. Під час обшуків в будинку Бардонова були знайдені ще 153 тисячі доларів готівкою і шість дорогих годинників.

Державна служба України з питань праці (Держпраці) - центральний орган виконавчої влади України, який створено згідно з постановою Кабінету Міністрів від 10 вересня 2014 №442 "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади", в результаті злиття Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки і Державної інспекції з питань праці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram