ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові п'яний чоловік на тракторі намагався "знести" будинок своєї дружини

Поліцейські доправили його у відділення для профілактичної бесіди.

У Харкові п'яний чоловік на тракторі намагався "знести" будинок своєї дружини
Фото: Пресс-служба полиции

У Харкові чоловік - водій трактора, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, намагався зруйнувати будинок своєї дружини.

Про це повідомляють на сторінці місцевої поліції у Фейсбуці.

Повідомлення в поліцію надійшло близько 4-ї години ранку, місцеві жителі повідомили, що на проспекті Тракторобудівників трактор наїхав на вентиляційну трубу льоху.

Прибувши на місце, поліцейські побачили, що, незважаючи на наїзд, трактор продовжує рух. За кермом був нетверезий чоловік, який намагався ковшем зруйнувати балкон квартири, в якій, як з'ясувалося, проживає його дружина.

"Патрульні заспокоїли чоловіка і склали на нього протоколи про адміністративні порушення - за наїзд, керування транспортним засобом у нетверезому стані. Також виявилося, що водій не має відповідних документів на право керування цим транспортним засобом, за що полісмени склали на чоловіка постанову", - зазначили в поліції.

Після цього порушник не заспокоївся, а, навпаки, продовжував лаяти свою дружину і навіть намагався напасти на жінку. Патрульним, щоб зупинити порушника, довелося доправити його у відділення для проведення профілактичної бесіди.

Нагадаємо, днями в Харкові поліція накрила онлайн-порностудію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram