ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли Красногорівку з мінометів і установок "Град-П"

Постраждалих серед мирного населення немає.

Бойовики обстріляли Красногорівку з мінометів і установок "Град-П"
Фото: Пресс-центр АТО

Бойовики обстріляли Красногорівку Донецької області з мінометів і реактивних пускових установок "Град-П", вогонь вели з боку Старомихайлівки.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

"Крім 82-мм мін сюди прилетіли і 122-мм реактивні снаряди, випущені з переносних реактивних пускових установок "Град-П", руйнівна сила яких доволі потужна. До речі, як свідчать факти, специфічні снаряди від подібного озброєння все частіше прилітають з боку бойовиків НВФ", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що значних збитків зазнав житловий сектор Красногорівки. Так, по вулиці Бєлінського снаряд спричинив пожежу в одному з дворів. Згоріла господарська будівля, де зберігалося сіно. Крім приміщення, господар садиби втратив близько 1,5 тонни сіна, яке призначалося для зимового харчування худоби. Вибуховою хвилею і осколками були пошкоджені дах і зовнішні стіни житлового будинку.

Такий самий боєприпас прилетів і у двір по вулиці Івана Франка. Крім цього, по вулиці Чапаєва від розривів реактивних снарядів постраждали два будинки, паркани навколо них і прилегла територія.

А в п'ять дворів по вулиці Чайковського потрапили снаряди 82 мм калібру. Розриви мінометних мін тут пошкодили господарську будівлю, присадибні ділянки і дорожнє покриття вулиці.

"На щастя, постраждалих серед мирного населення Красногорівки немає", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, за добу бойовики 59 разів обстріляли сили АТО на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram