ГоловнаСуспільствоВійна

Під час нічного обстрілу Золотого загинула жінка

У Станиці Луганській пошкоджено будівлю Пенсійного фонду.

Під час нічного обстрілу Золотого загинула жінка
Фото: warfiles.ru

У ніч на 23 серпня бойовики "ЛНР" тричі масовано обстріляли з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї околиці міста Золоте Луганської області. У результаті обстрілу у власній квартирі загинула місцева мешканка.

Про це повідомляють на сайті Луганської військово-цивільної адміністрації.

За даними ВЦА, всього за минулу добу терористи скоїли 12 обстрілів на Луганському напрямку. Зокрема зі 120-міліметрових мінометів, гранатометів різних типів і стрілецької зброї бойовики шість разів обстріляли позиції українських військових поблизу села Кримське Новоайдарського району. Також сепаратисти відкривали вогонь з гранатометів і стрілецької зброї в напрямку села Лопаскіно.

"Близько опівночі ворог з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних типів, БМП і великокаліберних кулеметів здійснив масований обстріл Станиці Луганської. У результаті вкотре постраждала будівля Пенсійного фонду України", - наголошують у повідомленні.

Також бойовики з артилерії обстрілювали позиції українських військовослужбовців поблизу околиць міста Попасна.

Нагадаємо, вчора ввечері бойовики обстріляли КП "Шахта Родіна" в Луганській області. На щастя, обійшлося без постраждалих. Прикордонники у відповідь вогонь не відкривали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram