ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві п'яний водій спорткара врізався в Toyota Corolla (оновлено)

За кермом нібито був чиновник часів Януковича.

У Києві п'яний водій спорткара врізався в Toyota Corolla (оновлено)
Пассажир спорткара
Фото: Виталий Мирошниченко

Увечері в суботу в Києві зіткнулися автомобілі Mercedes-Benz і Toyota Corolla. Усі семеро людей, які перебували в обох машинах, потрапили в лікарню.

"Близько 22:40 вчора ввечері на перехресті бульвару Дружби Народів та вул. Старонаводницької в Києві сталося зіткнення двох автомобілів - Mercedes-Benz і Toyota Corolla. Внаслідок ДТП водіїв і пасажирів обох автомобілів госпіталізовано до медичних установ. Попередньо, їх було сім. Дані про потерпілих уточнюються", - сказав в ефірі телеканалу 112 представник прес-служби Нацполіції Києва Марія Степура.

За даними 112, за кермом Mercedes був Іван Пилипчук - радник екс-голови Держземагентства часів Віктора Януковича Сергія Тимченка. Однак Степура цю інформацію підтверджувати не стала.

Оновлення. Кореспондент LB.ua повідомляє, що в числі постраждалих - двоє дітей.

За свідченнями очевидців, люксовий німецький родстер Mercedes SL AMG на великій швидкості рухався з боку моста імені Патона, перебудовуючись з ряду в ряд. У якийсь момент водій не впорався з керуванням, Mercedes винесло на смугу зустрічного руху, де він лоб у лоб зіткнувся з Toyota Corolla, що рухалася назустріч. У Toyota перебували чоловік, жінка і дві дівчинки 14 і 15 років. Всі вони з різними травмами були госпіталізовані. У двомісному Mercedes перебувало троє чоловіків - водій і двоє пасажирів. Пасажири з травмами голови та забоями були госпіталізовані.

Водій Mercedes, за словами очевидців, перебував у стані, схожому на алкогольне сп'яніння. Після зіткнення чоловік намагався переконати присутніх у тому, що не він сидів за кермом Mercedes. За порадою адвоката водій викликав собі "швидку допомогу", нібито відчуваючи нездужання, і незабаром його госпіталізували медики. Щоб проконтролювати проходження в лікарні тесту на вміст алкоголю, слідом за машиною "швидкої допомоги" в лікарню поїхали і поліцейські. Всі обставини аварії з'ясовує слідча група.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram