ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Підписано договір з новим генпідрядником з добудови "Охматдиту"

"Ріола-Модуль ЛТД" отримала контракт на 214 млн гривень.

Підписано договір з новим генпідрядником з добудови "Охматдиту"
Фото: Макс Требухов

Держпідприємство "Укрмедпроектбуд" (замовник будівництва нового корпусу дитячої лікарні "Охматдит") уклало договір про будівництво лікарні з новим генпідрядником - ТОВ "Ріола-Модуль ЛТД" (Київська обл.).

"Новий генпідрядник переміг в тендері з вибору генерального підрядника для будівництва нового корпусу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" за результатами проведення процедури відкритих торгів на закупівлю «Роботи з будівництва сучасного лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» (в тому числі поставка і монтаж обладнання) з ціновою пропозицією 213 397 990,10 гривень (з ПДВ)", - повідомляється на сайті МОЗ.

За даними Єдиного держреєстру, кінцевим бенефіціаром ТОВ "Ріола-Модуль ЛТД" є Володимир Духович. Компанія зареєстрована в 1994 році і займається проектуванням, генпідрядом і будівельними роботами.

Нагадаємо, в 2011 році на території "Охматдиту" знесли чотири старих корпуси і оголосили про плани побудувати новий, де повинні були розташуватися десять хірургічних відділень, діагностичне та п'ять онкологічних. Генеральним підрядником проекту стало ТОВ "Укрпрофмед". У 2013 році бюджетні кошти скінчилися і будівництво зупинилося на етапі майже готових стін - без даху та оздоблення. У листопаді 2015 року підписано договір з новим генеральним підрядником - ТОВ "Альтіс-Констракшн". Контракт діяв до 25 грудня 2015 року. Компанія встигла освоїти тільки 6,5 млн гривень з 390 млн. Будівництво простоює з початку 2016 року.

Кабінет Міністрів 22 липня затвердив новий проект будівництва дитячої лікарні "Охматдит" у Києві, в якому його вартість підвищується з 1,8 млрд гривень до 3,2 млрд гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram