ГоловнаСуспільствоВійна

Дружина сепаратиста Царьова отримала птахофабрику Бахматюка в Криму

Лариса Царьова отримала також земельну ділянку площею понад 50 га.

Дружина сепаратиста Царьова отримала птахофабрику Бахматюка в Криму
Олег Царев
Фото: www.tvc.ru

В окупованому Криму дружина колишнього депутата, непризначеного спікера "парламенту "Новоросії" Олега Царьова отримала як майданчик для інвестування птахофабрику в Сімферопольському районі разом із земельною ділянкою площею понад 50 га.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

За даними Реєстру, ТОВ "Кримська торгово-промислова компанія" займеться "реконструкцією і розвитком птахофабрики з виробництва м'яса птиці та курячого яйця на земельних ділянках орієнтовною площею 53 га".

"Загальний обсяг інвестицій становитиме 3 172 020,0 тис. рублів, у тому числі капітальних вкладень 1 532 250,0 тис. рублів", - наголошено в графі "плановані інвестиції". Проект мають реалізувати до кінця 2065 року.

Згідно з даними Єдиного держреєстру юридичних осіб РФ, ця фірма зі статутним фондом 10 тис. рублів була зареєстрована в липні 2014 року в Сімферополі. Єдиним засновником фірми є Лариса Царьова.

У серпні 2014 року "влада" Криму заявила, що готова примусово викупити найбільшу в регіоні птахофабрику "Південна", яка входить в агропромисловий холдинг "Авангард" українського бізнесмена Олега Бахматюка. Вона припинила працювати наприкінці 2013 року.

Нагадаємо, сім'я Царьова отримала шість санаторіїв на узбережжі в окупованому Криму, які були "націоналізовані" окупаційною владою під інвестпроекти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram