ГоловнаСуспільствоЖиття

Влада Одеси радить не купатися декілька днів через змите в море сміття

У неділю в місті випало 55,4 мм опадів.

Влада Одеси радить не купатися декілька днів через змите в море сміття
Фото: veseliymakler.ru

Влада Одеси рекомендує не купатися в Чорному морі декілька днів у зв'язку з потраплянням у воду великої кількості сміття, змитого зливою під час вчорашнього буревію.

Про це на брифінгу заявив директор департаменту міського господарства Одеської міської ради Олександр Козловський, повідомляє УНІАН.

За словами чиновника, від купання слід утриматися в зв'язку з тим, що в акваторію потрапило багато сміття, змитого зливою з прибережних схилів.

Також, за уточненою інформацією, шквальним вітром повалено 64 дерева, зламано більш ніж 60 великих гілок у різних районах міста. Найбільший удар стихії припав на КП "ЖКС "Черемушки" і КП "ЖКС "Фонтанський".

У неділю, 7 серпня, на Одесу і частину Одеської області обрушився ураган, затопило вулиці, від поривів шквального вітру ламалися дерева. В обласному центрі випало 55,4 мм опадів.

Як повідомляли, в результаті шторму в Затоці Одеської області обвалилася сцена спортивно-музичного фестивалю. Кілька людей отримали поранення, одна людина загинула внаслідок удару блискавки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram