ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 28 разів обстріляли позиції військових на Донбасі

Епіцентром бойових дій залишається Авдіївка.

Бойовики 28 разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: Макс Левин

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишається складною, але контрольованою. З початку доби зафіксовано 28 обстрілів позицій військових з боку бойовиків, у тому числі з важкої артилерії.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

"Дії ворога втратили вибірковий характер: з 11:00 упродовж трьох годин окупанти вели мінометний вогонь по мирних жителях. 21 міну 82-мм калібру було випущено по житлових будинках Авдіївки та Опитного", - зазначено в повідомленні.

Також на Донецькому напрямку по Пісках терористи били з артилерії 152 калібру. Епіцентром бойових дій, як і раніше, залишаються позиції ЗСУ в районі Авдіївки. Тут бойовики неодноразово обстрілювали сили АТО зі 120- і 82-міліметрових мінометів. Із великокаліберних кулеметів сепаратисти били по Троїцькому, а з 82-міліметрових мінометів і гранатометів обстрілювали Кірове і Луганське.

На Маріупольському напрямку з 120- і 82-міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по укріпленнях у Красногорівці та Талаківці. В районі Мар'їнки застосували танк, гранатомети, кулемети крупного калібру і стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку біля Новозванівки бойовики обстріляли позиції військових із мінометів 120 мм калібру. Також тут працював ворожий снайпер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram