ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 56 обстрілів у четвер

30 бойовиків ввечері штурмували позиції військових у Мар'їнці.

Штаб АТО нарахував 56 обстрілів у четвер
Фото: Макс Левин

За минулу добу російські окупаційні війська 56 разів відкривали вогонь по підрозділах сил АТО. 33 обстріли зафіксовано на Донецькому, 21 - на Маріупольському і два - на Луганському напрямках.

На Донецькому напрямку по захисниках Авдіївки ворог неодноразово застосовував 82-міліметрові міномети, гранатомети різних систем, зенітні установки, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Крім того, противник використовував міномети калібру 82 мм у Троїцькому і Майорську, гранатомети - в Зайцевому і Новгородському, а великокаліберні кулемети - під Луганським, повідомляє штаб АТО.

На Маріупольському напрямку вчора близько 21:00 ворожі диверсанти в кількості до 30 осіб, використовуючи гранатомети і стрілецьку зброю, спробували захопити опорні пункти військових у Мар'їнці. Сили АТО відкрили вогонь у відповідь і змусили супротивника відступити. Втрат серед українських бійців немає. Також у Мар'їнці, Водяному і Красногорівці російські окупанти обстріляли укріплення сил АТО з 82-міліметрових мінометів, під Павлополем, Широкиним і Гнутовим - із гранатометів, а в Старогнатівці та Лебединському - з великокаліберних кулеметів.

У Луганській області противник вів гранатометний вогонь по Лопаскіному.

Нагадаємо, в середу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинув один військовий і ще один отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram