ГоловнаСуспільствоПодії

Через вибух на випробувальній станції "Укроборонпрому" в Сумській області загинули три людини (оновлено)

Здетонували 7 бойових частин ракет Х-27 "земля-повітря".

Через вибух на випробувальній станції "Укроборонпрому" в Сумській області загинули три людини (оновлено)
Фото: sts.sumy.ua

На території випробувальної станції одного з підприємств ДК "Укроборонпром" у Сумській області в четвер стався вибух. У результаті три людини загинули, двоє отримали поранення.

Про це інформує прес-служба військової прокуратури Центрального регіону.

"28 липня приблизно о 16:30 на території випробувальної станції №2 Державного науково-дослідного інституту хімічних продуктів ДК "Укроборонпром", розташованої в Кролевецькому районі Сумської області, стався вибух. У результаті загинули три людини і ще двоє отримали тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, вибух стався під час розвантаження боєприпасів, які привезли для утилізації.

Оновлено. Серед загиблих у результаті вибуху був представник НАТО. Про це інформує РБК-Україна, цитуючи повідомлення в фейсбуці прес-секретаря прокуратури в Сумській області Наталії Науменко. У повідомленні наголошено, що вибух стався внаслідок того, що здетонували 7 бойових частин ракет Х-27 "земля-повітря".

Оновлено 0:16. Згідно з повідомленням заступника прокурора Сумської області Тетяни Мироненко, загиблий представник НАТО був громадянином України, який перебував на випробувальній станції за спеціальною спільною програмою альянсу.

Нагадаємо, вибух під час утилізації боєприпасів 22 липня стався на військовому заводі біля Хмельницького.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram