ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві спіймали автозлодіїв на мотоциклі з 30 пограбуваннями на рахунку

Зовнішній вигляд мотоцикла щоразу змінювали за допомогою кольорової клейкої стрічки

У Києві затримали двох чоловіків, які на мотоциклі грабували машини киян. На рахунку 41-річного та 22-річного громадян сусідньої держави близько 30 крадіжок, які вони скоїли за останні два-три місяці.

Затримати злочинців вдалося по "гарячих слідах" після пограбування у Шевченківському районі столиці.

Зловмисники під'їхали на мотоциклі до припаркованого елітного автомобілю киянки, розбили скло, вихопили жіночу сумку і зникли. Це бачили кілька свідків, завдяки свідченням яких правоохоронцям вдалося затримати злочинців у Бортничах.

Встановлено, що затримані проживали у віддаленому районі, а скоювали злочини на центральних вулицях столиці. Для цього вони використовували мотоцикл, зовнішній вигляд якого щоразу змінювали за допомогою кольорової клейкої стрічки. Ускладнювало упіймання злочинців те, що вони пересувалися на мотоциклі, тому потерпілі не встигали запам'ятовувати прикмети злочинців. До пошуку зловмисників навіть залучали громадськість.

Розпочато відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 6 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram