ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли сили АТО на Маріупольському та Донецькому напрямках

З початку доби зафіксовано 20 обстрілів.

Бойовики обстріляли сили АТО на Маріупольському та Донецькому напрямках
Фото: Макс Левин

Бойовики продовжують обстрілювати позиції бійців антитерористичної операції на Донбасі, але ситуація в зоні АТО контрольована.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

З початку доби терористи 20 разів обстріляли позиції військових. Епіцентром напруги залишається Маріупольський напрямок. Зокрема, із забороненого Мінськими угодами озброєння бойовики обстріляли опорні пункти українських бійців у Талаківці. Крім того, з 120 і 82-міліметрових мінометів сепаратисти били по Красногорівці, а згодом до обстрілу залучили танк.

З гранатометів терористи вели вогонь по Гнутовому та Мар'їнці, а під Новоселівкою застосовували великокаліберні кулемети.

На Донецькому напрямку з 122-міліметрової артилерії і 120-міліметрових мінометів терористи відкривали вогонь по позиціях військових в Авдіївці. Також з БМП вони били по Пісках, з гранатометів - по Опитному і великокаліберних кулеметів - по Троїцькому.

На Луганському напрямку з опівночі і протягом дня було тихо.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що російський Генштаб використовує окуповану територію Донбасу для випробування нової зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram