ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 58 обстрілів за добу

Більш ніж половину порушень зафіксовано на Маріупольському напрямку.

Штаб АТО нарахував 58 обстрілів за добу
Фото: Макс Левин

За минулу добу російські окупаційні війська 58 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

35 обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку. Зі 122-міліметрових самохідних установок противник стріляв по Новогригорівці, а зі 120- і 82-міліметрових мінометів обстріляв Талаківку, Водяне та Старогнатівку. У Широкиному, Талаківці і Водяному ворог також застосував БМП і гранатомети, в Гнутовому - зенітні установки, у Красногорівці - великокаліберні кулемети. Ворожі снайпери активізувалися біля Мар'їнки, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку зафіксовано 21 випадок порушення режиму припинення вогню. Неспокійно в Авдіївці та Новоселівці Другій, де окупанти задіяли 120- і 82-міліметрові міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Крім того, під Авдіївкою військові увійшли у вогневий контакт із ворожими диверсантами. Противник відступив. Також із мінометів калібру 82 мм противник стріляв по укріпленнях сил АТО біля Невельського, Опитного і Шахти Бутівка.

У Луганській області окупанти двічі вели вогонь по українських бійцях із гранатометів і стрілецької зброї в районі н.п. Оріхове.

Нагадаємо, в суботу в зоні бойових дій

на Донбасі загинули шість українських військовослужбовців, ще 13 бійців отримали поранення. Крім того, вісім військових були контужені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram