ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли Авдіївку і Піски з 122-мм артилерії, - штаб АТО

У штабі відзначають, що бойовики не припиняють збройні провокації.

Бойовики обстріляли Авдіївку і Піски з 122-мм артилерії, - штаб АТО
Фото: Макс Левин

За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції бойовики 54 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Зокрема 24 рази на Донецькому, 26 на Маріупольському і 4 на Луганському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«На Донецькому напрямку із забороненої Мінськими угодами 122-мм артилерії окупанти випустили 34 снаряди по наших опорних пунктах в Авдіївці та 28 - в Пісках. Крім цього, по захисниках Авдіївки ворог бив з 120 і 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також 120 і 82 мм міномети і БМП противник застосував у селищі Луганське, міномети калібру 82 мм - в Троїцькому, гранатомети - в Новгородському, Пісках, Новоселівці Другій, біля шахти "Бутовка", а великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю - в Зайцевому», - йдеться в повідомленні.

У штабі АТО відзначають, що бойовики не припиняють збройні провокації і на Маріупольському напрямку.

«Наших воїнів у Широкиному і Старогнатівці обстріляли з 120 мм мінометів. Міномети калібру 82 мм і гранатомети противник застосував поблизу Красногорівки, Талаківки і Водяного, а біля Мар'їнки і Широкиного - активізувалися ворожі снайпери. На Луганщині окупанти вели мінометний вогонь по Старому Айдарі, а Новоолександрівку обстріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів», - повідомляють у штабі АТО.

Нагадаємо, один український військовослужбовець загинув і двоє були поранені  під час антитерористичної операції 21 липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram