ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 25 обстрілів з опівночі

У Станиці Луганській поранено військового

Штаб АТО нарахував 25 обстрілів з опівночі
Фото: Макс Левин

Від початку доби російські окупаційні війська на Донбасі 25 разів відкривали вогонь по українських підрозділах.

На Донецькому напрямку під ворожі обстріли зі 122-мм артилерії потрапили військові в Авдіївці, Семигір'ї, Кодемі і Кам'янці. З мінометів калібру 120 і 82 мм окупанти стріляли по Новгородському, Дачі та Авдіївці. 82 мм міномети ворог застосував поблизу Зайцевого і Майорська, а гранатомети і великокаліберні кулемети - по захисниках Авдіївки, повідомляє штаб АТО.

На Маріупольському напрямку противник зі 120 і 82 мм мінометів обстріляв опорні пункти сил АТО у Красногорівці. По укріпленнях у Старогнатівці окупанти вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Великокаліберні кулемети противник задіяв під Павлополем, а стрілецьку зброю - у Новотроїцькому.

На Луганському напрямку з гранатометів і стрілецької зброї було обстріляно Станицю Луганську.

Нагадаємо, в середу, 20 липня, у результаті обстрілу бойовиками контрольного пропускного пункту в'їзду-виїзду у Станиці Луганській було поранено українського військовослужбовця.

У вівторок, 19 липня, в зоні АТО не було ні загиблих, ні поранених. 18 липня загинули 9 військовослужбовців, в тому числі семеро - під час бойових дій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram