ГоловнаСуспільствоВійна

Волонтери "Повернись живим" передали бійцям техніки на суму 441 тис. гривень

На фронт відправили тепловізори і різні пристрої та пристосування.

Волонтери "Повернись живим" передали бійцям техніки на суму 441 тис. гривень

Протягом двох останніх тижнів волонтери "Повернись живим" відправили бійцям у зоні АТО техніки на суму 441 тис. гривень.

Як сказано у звіті руху, на фронт передано чотири тепловізори Pulsar Quantum XD50S бійцям 3-го батальйону 30-ї бригади (вони отримали також бінокль Bushnell Falcon) і 1-го батальйону 54-ї бригади.

72-га бригада отримала два глушники Steel; 148-й дивізіон 81-ї бригади - планшет із картою пам'яті і програмою Армія SOS; 56-та бригада - шість радіостанцій Baofeng UV-B6; 17-та бригада - портативний флюгер Kestrel, штатив Kestrel tripod small і Kestrel clamp; 53-тя і 10-та бригади, а також окремий розвідвзвод 28-ї бригади - комплекси прослуховування радіочастот.

Бійцям в Авдіївку передали 30 антен до радіостанції, спецпідрозділу "Альфа" - GPS-навігатор і тюнінг зброї.

"Ми кілька разів на місяць звітуємо про нашу спільну справу. Але війна триває, а отже, не вичерпуються потреби наших військових. Зараз про один тепловізор Pulsar Quantum XD50S просять бійці 2-го батальйону 54-ї бригади. Він допоможе їм закрити «дірки» там, де російські військові сподіваються пройти непоміченими", - зазначають волонтери.

Переказувати допомогу можна на картку ПриватБанку 5457 0822 3299 9685 Дейнега Віталій.

Більше реквізитів і контакти - на сторінці "Повернись живим" у фейсбуці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram