ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 21 раз обстріляли сили АТО на Донбасі

Під Троїцьким диверсанти намагалися пробратися в тил українських військових.

Бойовики 21 раз обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: Макс Левин

Упродовж дня бойовики 21 раз порушили режим припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Луганському напрямку з забороненої мінськими домовленостями 122-міліметрової артилерії і мінометів калібру 120 мм терористи відкривали вогонь по підрозділах військових у Новоолександрівці. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстріляли Станицю Луганську.

На Донецькому напрямку диверсанти сепаратистів намагалася пробратися в тил українських опорних пунктів під Троїцьким. Військові дали відсіч і бойовики з втратами відступили.

По захисниках Авдіївки супротивник бив з 82-міліметрових мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів, а по укріпленнях біля шахти Бутівка - з ручних протитанкових гранатометів.

На Маріупольському напрямку під вогонь 82-мінометів мінометів потрапили позиції військових у Славному, Красногорівці та Павлополі. Також терористи застосовували стрілецьку зброю в Мар'їнці, а поблизу Красногорівки і Новогригорівки стріляли ворожі снайпери.

Нагадаємо, напередодні чергової зустрічі Тристоронньої контактної групи в Мінську бойовики обстріляли окуповану ними ж Горлівку і намагалися звинуватити в цьому сили АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram