ГоловнаСуспільствоПодії

У ДТП на Рівненщині 1 людина загинула, 3 постраждали

Триває досудове розслідування.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди на автодорозі "Луцьк - Радомишль - Демидівка - Дубно" в Рівненській області 1 людина загинула і 3 постраждали.

Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації головного управління Національної поліції в Рівненській області.

"Слідчо-оперативна група на місці події з'ясувала, що 23-річний водій автомобіля ВАЗ, житель Луцька, в межах села Лопавше Демидівського району не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen Т4 під керуванням 21-річного жителя села Іващуки Радивилівського району", - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП водія ВАЗ госпіталізували в Демидівську центральну районну лікарню з важкою травмою голови, закритим переломом кісток склепіння та основи черепа, переломами ребер і ключиці.

Пасажир автомобіля, 30-річний житель Волинської області, від отриманих травм загинув на місці події.

Водій мікроавтобуса і його 30-річний односелець отримали численні забої та садна і після надання медичної допомоги повернулися додому.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу.

Триває досудове розслідування.

Як повідомляли раніше, 2 людини загинули і 5 госпіталізовано в результаті ДТП за участю патрульного автомобіля в Харкові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram