ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 61 раз обстріляли сили АТО на Донбасі

У Широкиному терористи застосували артсистеми великих калібрів.

Бойовики 61 раз обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: EPA/UPG

За минулу добу бойовики 61 раз обстріляли позиції бійців антитерористичної операції на Донбасі, в тому числі із забороненого мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 29 випадків ведення вогню. У Широкиному терористи застосували артсистеми калібру 152 мм, а також 120- і 82-міліметрові міномети. Крім того, з 120-міліметрових мінометів бойовики обстріляли позиції військових поблизу Гнутового.

Неспокійно було і в районі Мар'їнки, Старогнатівки та Красногорівки, де супротивник вів вогонь із різних видів стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку ворог відкривав вогонь 29 разів. Поблизу Майорська по опорних пунктах сил АТО було випущено більш ніж 30 мін з 120-міліметрових мінометів, а в Зайцевому - з 120-, 82-міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. По Авдіївці та Луганському сепаратисти били з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На Луганському напрямку доба минула відносно спокійно. Тут супротивник зробив лише три неприцільні обстріли біля Новоолександрівки.

Нагадаємо, у вівторок ввечері з полону проросійських бойовиків було звільнено полковника ЗСУ Івана Без'язикова, захопленого в полон у серпні 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram