ГоловнаСуспільствоПодії

Співробітника "Укрзалізниці", який влаштував ДТП, відсторонили від посади

В УЗ назвали поведінку співробітника неприпустимою.

Співробітника "Укрзалізниці", який влаштував ДТП, відсторонили від посади
Иван Федорко (слева)
Фото: фото со страницы Ивана Федорко в фейбуке

Голова "Укрзалізниці" Войцех Бальчун відсторонив від посади директора з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка, який влаштував ДТП, в якій постраждали журналіст LB.ua Максим Левін і члени його сім'ї.

Про це повідомляють на офіційному сайті УЗ.

Керівництво УЗ обіцяє в ситуації, що склалася, діяти винятково в рамках чинного законодавства. Подальші рішення про продовження трудових відносин із Федорком будуть прийматися за результатами розслідування.

"Укрзалізниця" сподівається на об'єктивне розслідування інциденту правоохоронними органами. Вся наявна інформація вказує на те, що поведінка Федорка була неприпустимою, і в цьому випадку буде вжито всіх відповідних дисциплінарних заходів", - наголошено в повідомленні.

Компанія висловлює співчуття постраждалим і готова всіляко сприяти наданню медичної допомоги, в тому числі пропонує їм пройти лікування в залізничних медичних установах.

Нагадаємо, сьогодні вночі в ЗМІ на автодорозі Боярка-Забір'я сталася ДТП через виїзд на зустрічну смугу автомобіля, за кермом якого був Іван Федорко. В результаті аварії постраждав фотограф LB.ua Максим Левін, його дружина і син. 

З лікарні, куди Федорка відправили для медичного огляду - на предмет наявності алкоголю в крові, - він утік. Точніше, його "відбили" власні охоронці і відвезли в невідомому напрямку. На цей момент точного місця перебування Федорка невідомо. Його розшукують силовики, за фактом події порушено справу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram