ГоловнаСуспільствоПодії

У Херсонській області невідомі розстріляли двох працівників АЗС

Зловмисники забрали всі гроші з каси.

У Херсонській області невідомі розстріляли двох працівників АЗС
Архив
Фото: glavpost.com.ua

Сьогодні вночі невідомі розстріляли двох працівників АЗС у Голопристанському районі Херсонської області. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції області.

Як повідомляється, вранці до чергової частини Голопристанського відділення поліції надійшло повідомлення від водія. Він розповів, що, приїхавши на заправку, в приміщенні АЗС через вікно побачив тіла двох чоловіків зі слідами крові на одязі.

На місце події прибуло керівництво обласного та місцевого відділення поліції, слідчо-оперативна група і фахівці експертно-криміналістичної лабораторії. Вони виявили тіла двох працівників АЗС, у обох були вогнепальні поранення.

Під час проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що вночі невідомі особи скоїли розбійний напад на АЗС. Убивши працівників заправки з вогнепальної зброї, зловмисники забрали всі гроші з каси.

«Проводяться невідкладні слідчо-оперативні заходи для встановлення осіб, причетних до скоєння злочину. Над його розкриттям працюють понад 100 оперативників і слідчих. За версією слідства, причиною скоєння злочину стали корисливі мотиви", - відзначили в главку.

Відкрито кримінальне провадження за п.п.1,6 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» (карається довічним позбавленням волі з конфіскацією майна) і ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій» (карається позбавленням волі на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна).

Нагадаємо, в ніч на 30 червня в Києві застрелили підозрюваного у вбивстві бійця АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram