ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 21 раз обстріляли позиції ЗСУ, - штаб АТО

По захисниках Авдіївки противник опівночі застосував важкі міномети.

Бойовики 21 раз обстріляли позиції ЗСУ, - штаб АТО
Фото: facebook.com/ato.news

Від початку доби 27 червня в зоні проведення антитерористичної операції зафіксовано 21 випадок ведення вогню по позиціях Збройних Сил України з боку незаконних збройних формувань.

Про це інформує прес-центр штабу АТО у фейсбуці.

Згідно з повідомленням, найбільше обстрілів було на Маріупольському напрямку - 15, на Донецькому - 5 і 1 був у Луганській області.

На Маріупольському напрямку в районі Широкиного вночі і протягом дня зафіксовано 7 обстрілів опорних пунктів зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів.

Згодом ворог застосував міномети. Неподалік Мар'їнки активно діяли снайпери, а поруч із Водяним, Талаківкою і Новотроїцьким вівся вогонь із гранатометів різних систем, йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку під вогнем з великокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів опинилися укріплення неподалік Зайцевого і Майорська, а поруч з Опитним бойовики обстріляли позиції ЗСУ з гранатометів і 82-міліметрових мінометів.

По захисниках Авдіївки противник опівночі застосував важкі міномети.

У Луганській області поблизу н.п. Сокільники бойовики обстрілювали українських військових зі стрілецької зброї.

Раніше повідомляли, що в Авдіївці Донецької області в результаті вибуху міни загинув військовослужбовець 58-ї окремої мотопіхотної бригади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram