ГоловнаСуспільствоПодії

"Дніпро-1" припинив масову бійку на весіллі у Рівненській області

Приїжджі і місцеві влаштували побоїще зі стріляниною

На святкуванні весілля в місті Вараш (колишній Кузнецовськ) Рівненської області вночі в суботу сталася масова бійка із стріляниною.

Як повідомляється на сайті поліції, між приїжджими з села Воронки Володимирецького району та жителями Вараша виник конфлікт, який переріс у бійку.

На допомогу варашівцям приїхали понад півсотні людей. Частина з них зайшла в приміщення ресторану і забарикадувала двері, а інша продовжила бійку на вулиці.

Бійку вдалося припинити лише з приїздом трьох екіпажів полку спецпризначення "Дніпро-1" (направлений у Рівненську область для боротьби з нелегальним видобутком бурштину). З місця події правоохоронці вилучили гільзи для травматичного пістолета.

У результаті бійки пошкоджено автомобіль Merсedez E 320, припаркований поблизу ресторану. Поки що по медичну допомогу ніхто з учасників бійки не звертався.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, повідомлення про масові бійки між селами Рівненської області з'являються у зведеннях поліції регулярно. Так, у березні 30 озброєних чоловіків із селища Рокитне влаштували бійку зі стріляниною з жителями села Єльне.

У квітні минулого року на великодні вихідні село Березове побилися з сусіднім Старим Селом. Після бійки жителі Березового перекрили дорогу вбік Старого Села і встановили блокпости. У Березове довелося вводити загін міліції і прикордонників.

Восени 2015 року між жителями сіл Дроздинь і Березове сталася бійка у форматі "стінка на стінку".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram