ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 50 разів обстріляли позиції військових на Донбасі

Інтенсивність обстрілів збільшилася з другої половини дня.

За добу бойовики 50 разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: www.pravda-tv.ru

Протягом доби ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі залишалася неспокійною, інтенсивність обстрілів з другої половини дня збільшилася.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

Бойовики 50 разів обстріляли позиції військових, з них на Маріупольському напрямку - 33 рази, на Донецькому - 15 і двічі - на Луганському.

Опорні пункти бійців поблизу Широкиного, Лебединського, Чермалика та Талаківки потрапили під мінометний вогонь, а укріплення неподалік Мар'їнки, Красногорівки, Новотроїцького, Березового і Гнутового були обстріляні зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів. Також з озброєння БМП і зенітної установки терористи обстрілювали позиції військових у районі Талаківки і Водяного.

На Донецькому напрямку бойовики вели вогонь з гранатометів і 82-міліметрових мінометів у районі Ленінського і Верхньоторецька.

Неспокійно було і на Світлодарській дузі, де по позиціях бійців АТО, які тримають оборону біля Майорська і Зайцевого терористи били з кулеметів великого калібру і автоматичних гранатометів, а потім додали ще й міномети. Для обстрілу опорних пунктів захисників Авдіївки противник використовував, крім кулеметів, гранатометів різних систем і мінометів, ще й самохідні артустановки. Під вогнем важких мінометів ворога опинилися позиції в районі Новоселівки Другої.

На Луганському напрямку з автоматичних гранатометів обстріляли позиції військових у районі Новозванівки і Степового.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні АТО загинув один український військовослужбовець, ще 11 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram