ГоловнаСуспільствоЖиття

Мер Одеси Труханов доручив відправити питну воду в Ізмаїл

Пляшки роздаватимуть тим, хто найбільше потребує чистої води.

Мер Одеси Труханов доручив відправити питну воду в Ізмаїл
Фото: odessit.ua

У середу, 22 липня, з Одеси відправили 5 тис. тонн питної води в Ізмаїл, де сталося забруднення водогону. Як зазначає місцеве видання "Одесит", це зроблено за дорученням міського голови Геннадія Труханова.

"Ми звернулися до підприємців Одеси та з їх допомогою відправляємо близько п'яти тонн чистої питної води жителям Ізмаїла. При такій температурі люди особливо відчувають брак води для пиття, тому ми доклали всіх зусиль, щоб допомогти місту нашої області", - розповів начальник управління розвитку споживчого ринку і захисту прав споживачів Одеської міськради Сергій Машьянов.

У зв'язку з катастрофічним станом дороги на Ізмаїл для транспортування вантажу довелося наймати вантажівку. При невеликій відстані машина туди їде 6-7 годин.

В Ізмаїлі вантаж передали на безоплатній основі міській владі. Вони на місці будуть розподіляти отриману від одеситів воду серед тих, хто її найбільше потребує.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня через зливи в водопровід Ізмаїла потрапила інфекція, в результаті чого захворіли понад 500 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram