ГоловнаСуспільствоПодії

У Донецькій області місцевий житель підірвався на гранаті

Напередодні чоловік посварився з дружиною.

У Донецькій області місцевий житель підірвався на гранаті
Фото: 5.ua

У місті Сіверськ Бахмутського району Донецької області місцевий житель підірвався на гранаті у власному будинку. Від отриманих поранень чоловік загинув на місці.

Про це повідомляє офіційний сайт обласного управління Нацполіції.

Трагедія сталася сьогодні, 19 червня, близько 06:00. 61-річний чоловік жив у приватному будинку з дружиною. За словами сусідів загиблого, напередодні ввечері він посварився з дружиною, після чого вона пішла ночувати до знайомих.

"О 06:00 городяни почули вибух, але спочатку подумали, що вибухнув газ, і повідомили про це доньку загиблого, яка звернулася до правоохоронців і працівників газової служби. Але, як згодом було встановлено, причиною вибуху стала детонація гранати прямо в житловому будинку" , - йдеться в повідомленні.

Під час огляду місця трагедії правоохоронці знайшли чеку й осколки від гранати РГД-5.

"Боєприпас чоловік знайшов на березі річки Сіверський Донець під час риболовлі і замість того, щоб повідомити про небезпечну знахідку правоохоронців, приніс її додому", - повідомили в поліції.

Обставини трагедії з'ясовують.

Нагадаємо, раніше в Маріуполі чоловік підірвав гранату, поранив поліцейського і забарикадувався у своїй квартирі. Спецоперація з його затримання тривала понад 4 години. Після тривалих переговорів зловмисник здався поліції, одягнувши перед цим парадну форму моряка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram