ГоловнаСуспільствоВійна

За минулу добу бойовики 30 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, - прес-центр

Бойовики обстріляли ЗСУ на Донецькому і Маріупольському напрямках.

За минулу добу бойовики 30 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, - прес-центр
Архивное фото
Фото: Макс Левин

У зоні проведення антитерористичної операції на сході України бойовики продовжують порушувати мінські домовленості.

"Загалом ворог 30 разів відкривав вогонь, 22 на Маріупольському і 8 на Донецькому напрямках", - повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку близько десяти разів бойовики вели вогонь по позиціях поблизу Мар'їнки зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем. Під міноментним вогнем незаконних збройних формувань виявилися українські позиції поблизу Павлополя, Богданівки і Талаківки. А укріплення в районі Старогнатівки, Водяного та Новотроїцького потрапили під вогонь великокаліберних кулеметів, автоматичних гранатометів і БМП.

На Донецькому напрямку по позиціях поблизу Авдіївки і шахти Бутівка супротивник вів вогонь із великокаліберних кулеметів і гранатометів, пізніше відкривши вогонь із мінометів. Так само зі стрілецької зброї і гранатометів ворог обстріляв українські позиції біля Троїцького і Луганського.

На Луганському напрямку минула доба була відносно спокійною.

В окремих випадках сили АТО відкривали вогонь у відповідь, зазначає прес-центр.

Нагадаємо, напередодні повідомляли, що ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі стабілізувалася, але при цьому було зафіксовано п'ять обстрілів позицій українських військових із боку бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram