ГоловнаСуспільствоПодії

Детективи НАБУ зіткнулися з опором під час обшуку в "цукровій справі"

Співробітники Бюро заблоковані в офісі в центрі Києва.

Детективи НАБУ зіткнулися з опором під час обшуку в "цукровій справі"
Антикоррупционное бюро

Детективи Національного антикорупційного бюро під час обшуку в київській турфірмі "Студія права" зіткнулися з опором.

Як повідомляється в фейсбуці НАБУ, від ранку четверга в офісі компанії проходять слідчі дії в "цукровій справі" проти заступника прокурора Київської області, якого підозрюють у причетності до розкрадання цукру зі складів Аграрного фонду.

"Протягом всього дня з боку невідомих осіб, які представлялися адвокатами, неодноразово здійснювалися провокаційні дії стосовно детективів під приводом того, що в приміщенні їхні робочі місця... На початку обшуку близько 10 осіб намагалися проникнути в приміщення з метою перешкоджання слідчим діям. Станом на 22:00 на вулиці біля входу в приміщення перебувало близько 30 осіб. Кілька хвилин тому [повідомлення з'явилося о 22:23] під'їхали невідомі люди в камуфляжі, які повідомили про те, що вони є представниками громадської організації, і погрожують силовим захопленням приміщення", - сказано в повідомленні.

НАБУ розцінює ці дії як спробу перешкодити вилученню речових доказів.

Бюро зазначає, що обшук почато в присутності представника Ради адвокатів. Детективи показали судову ухвалу і документи співробітників НАБУ.

Нагадаємо, 18 травня НАБУ затримало заступника прокурора Київської області Олександра Колесника. Його підозрюють у розкраданні 30 тис. тонн цукру з Аграрного фонду на 300 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram