ГоловнаСуспільствоПодії

Київському патрульному зламали ніс під час спроби вгамувати п'яну компанію

Дві жінки та чоловік продовжили дебош в управлінні поліції.

Київському патрульному зламали ніс під час спроби вгамувати п'яну компанію

У ніч проти понеділка в одному з подвір'їв на вулиці Дмитрівській, що в центрі Києва, дві жінки і чоловік поводилися галасливо. Наряд патрульних поліцейських спробував їх вгамувати, але ті вчинили опір і зламали ніс одному з правоохоронців.

Як повідомляють на сайті поліції, 32-річна киянка в присутності прибулих за викликом поліцейських матюкала громадян. Її спробували затримати, але вона і двоє її товаришів - 42-річна киянка і 32-річний тернополянин - вчинили опір.

31-річний поліцейський отримав закриту черепно-мозкову травму, є підозра на струс головного мозку і перелом кісток носа.

Правоохоронці доправили бешкетників в управління поліції. Там затримані пошкодили пластикове оздоблення службового приміщення, поводилися агресивно і категорично відмовлялися від будь-яких пояснень.

Відкрито кримінальні провадження за трьома статтями Кримінального кодексу України: ст. 296 (хуліганство), ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) і ст. 345 (насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram