ГоловнаСуспільствоЖиття

Навколо свiту: Price.ua допоможе організувати відпочинок за кордоном Новости компаний

На сайті прайс-агрегатора Price.ua з'явилися нові розділи: «Відпочинок» і «Послуги». Тепер сайт допомагає українцям вирішувати побутові питання і зручно планувати відпустку в будь-якій країні світу.

Навколо свiту: Price.ua допоможе організувати відпочинок за кордоном

Price.ua поступово перетворюється на повноцінний допоміжний сервіс. До великого каталогу товарів українських інтернет-магазинів додався пошук фахівців для виконання різного роду робіт і туристичні сервіси, такі як бронювання квитків і готелів.

Розділ Price.ua «Відпочинок» включає в себе три опції: пошук авіаквитків, бронювання готелів та замовлення турів. Тури на сайті мають власний розділ Tour.price.ua, з якого можна швидко перейти на головну сайту — максимально зручна навігація в режимі одного вікна. Онлайн-форма для користувачів дає можливість вибрати серед тисяч екскурсійних турів по Україні і закордонних подорожей, які пропонують українські турагентства.

Інструмент для пошуку авіаквитків розміщено на домені Avia.price.ua. Крім мінімалістичної форми «Місто вильоту — Пункт призначення — Дати», сервіс має пункт «Показати готелі». Коли дати і аеропорт призначення обрані, можна скористатися системою фільтрів ліворуч від форми пошуку. Параметри на кшталт кількості пересадок, тривалості польоту і вибраної авіакомпанії допомагають швидко знайти той самий рейс і перейти на сервіс покупки квитка. Нагадуємо, що Price.ua не продає квитків — він співпрацює з продавцями, не стягуючи комісію з користувачів.

Для пошуку житла в чужому місті підійде окремий інструмент «Готелі». Порівняно з аналогічними сервісами, тут параметри конкретизовано до дрібниць. З типів житла доступні навіть мотель і ферма. Можна підібрати номери для некурців і відфільтрувати житло для заселення з тваринами.

Щоб знайти у своєму місті майстра з ремонту техніки, записатися на прийом до косметолога або знайти фітнес-інструктора, можна використовувати новий розділ сайту Price.ua «Послуги». Весь спектр пропонованих в Україні послуг з часом з'явиться в цьому розділі, але вже зараз там доступні найпопулярніші послуги у сферах освіти, краси і здоров'я.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram