ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики у неділю знизили кількість обстрілів у зоні АТО

Позиції неподалік Ленінського найманці обстріляли з мінометів різних калібрів

Бойовики у неділю знизили кількість обстрілів у зоні АТО
Фото: Пресс-служба полиции

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі кількість обстрілів скоротилася. Водночас, у неділю російські окупаційні війська 12 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На Донецькому напрямку опівночі противник з гранатометів, озброєння БМП і 122 мм самохідних артилерійських установок бив по укріпленнях поблизу Зайцевого, а з мінометів калібру 82 мм у районі Невельського і Майорська", - йдеться у повідомленні.

Також о першій годині ночі для обстрілу пункту пропуску Майорська бойовики використовували важкі міномети калібру 120 мм - вогонь вівся з боку шахти Ізотова, а позиції неподалік Ленінського найманці обстріляли з мінометів різних калібрів.

Вранці під вогнем зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем опинилися захисники шахти Путилівська (Бутівка), а після обіду позиції біля Авдіївки.

На Маріупольському напрямку неподалік Гнутового і Гранітного тривали обстріли зі стрілецької зброї, а поруч з Мар'їнкою - з мінометів калібру 82 мм.

На Луганському напрямку було дещо спокійно.

Згідно з повідомленням, в окремих випадках військовослужбовці ЗСУ відкрили у відповідь вогонь.

Нагадаємо, депутат від фракції "Народний фронт", координатор батальйону "Київ-1" Євген Дейдей повідомив про загибель 4 і поранення 13 бійців у ніч проти неділі в зоні АТО. Міноборони спростувало інформацію про загиблих під Авдіївкою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram