ГоловнаСуспільствоВійна

У мережі з'явилися фото попадання в шахту Бутівка

Міноборони спростовує інформацію про загиблих

Волонтер Олексій Таткало опублікував на своїй сторінці в Facebook фотографії обстрілу шахти Бутівка в районі Авдіївки Донецької області.

"Бутівка вчора під час артобстрілу. Там загинули наші друзі і близькі з ОТГ "Всеволода Воловика", - написав він.

У "Правому секторі" повідомляють, що 12 червня в зоні антитерористичної операції в результаті артилерійських ударів бойовиків по Авдіївці загинули 6 бійців добровольчих батальйонів.

"Сьогодні на фронті в результаті артобстрілу загинуло 4 бійці Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор", 2 бійці "Айдару", близько 20 добровольців Дуку, "Айдару" і військових ЗСУ отримали поранення", - написав голова партії "Правий сектор" Андрій Тарасенко в Facebook.

Нагадаємо, депутат Верховної Ради від фракції "Народний фронт" Євген Дейдей заявляє про загибель 4 і поранення 13 українських військовослужбовців у результаті обстрілу бойовиками Авдіївки (Донецька область) у ніч на неділю.

Як повідомляє ZN.ua з посиланням на волонтерів, частково обвалилися конструкції будівель шахти Бутівка в результаті нічного артобстрілу бойовиків.

Міноборони спростувало інформацію про загиблих, повідомивши, що за добу 12 українських військовослужбовців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram