ГоловнаСуспільствоВійна

Обстріл будинків місцевих жителів в Авдіївці кваліфікували як теракт

Інформація про потерпілих і руйнування уточнюється.

У Авдіївське відділення поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів, що в результаті нічного обстрілу з боку бойовиків пошкоджено їхні будинки. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Так, в результаті прямого попадання міни пошкоджено будинок 72 на вулиці Лермонтова. Осколками пошкоджено дах і вікна. Аналогічних пошкоджень зазнав і сусідній будинок.

На місці події працює слідчо-оперативна група, яка надає допомогу городянам і документує наслідки злочинів терористів, які щодня відкривають вогонь по місту.

Інформація про потерпілих і руйнування уточнюється.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 258 «Терористичний акт» Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, депутат Верховної Ради від фракції "Народний фронт" Євген Дейдей заявляє про загибель 4 і поранення 13 українських військовослужбовців у результаті обстрілу бойовиками Авдіївки (Донецька область) в ніч на неділю.

Як повідомляє ZN.ua з посиланням на волонтерів, частково обвалилися конструкції будівель шахти Бутівка в результаті нічного артобстрілу бойовиків.

Міноборони спростувало інформацію про загиблих, повідомивши, що за добу 12 українських військовослужбовців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram