ГоловнаСуспільствоЖиття

Деканоїдзе про підсумки Маршу рівності: затримано 57 осіб, складено 10 адмінпротоколів

Поліція продовжує патрулювати місто.

Деканоїдзе про підсумки Маршу рівності: затримано 57 осіб, складено 10 адмінпротоколів
Фото: Макс Требухов

За підсумками Маршу рівності в Києві затримано 57 осіб та складено 10 адмінпротоколів. Про це повідомила голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе сьогодні на брифінгу в Києві, повідомляє УНІАН.

«За підсумками (Маршу рівності - ред.) все пройшло без особливих провокацій, затримано 57 осіб, яких доставили в райвідділення, опитали, складено 10 адміністративних протоколів», - заявила вона.

«Було декілька провокаційно налаштованих груп, яких теж вела поліція, з ними розмовляли, вели профілактичну роботу і було кілька повідомлень на лінію «102» щодо перекриття доріг, щодо груп підозрілих людей. І одне повідомлення про замінування, воно було ще вранці», - додала Деканоїдзе.

«Зараз вже все закінчено, демонстранти розійшлися, але поліція продовжує патрулювати і контролювати всі вулиці міста», - резюмувала голова Нацполіції.

Нагадаємо, Марш рівності ЛГБТ-спільноти «КиївПрайд 2016» стартував о 10:00 від центрального корпусу Національного університету ім. Т. Шевченка і завершився орієнтовно через 20 хвилин біля площі Льва Толстого.

Раніше повідомлялося про 50 затриманих противників проведення Маршу рівності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram