ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області невідомі кинули гранату у двір голови селищної ради

Злочинцям загрожує до 7 років в'язниці.

У Львівській області невідомі кинули гранату у двір голови селищної ради
РГД-5

У селищі Івано-Франкове Яворівського району Львівської області сьогодні вночі у дворі одного з приватних домоволодінь стався вибух, унаслідок якого пошкоджено три автомобілі. Постраждалих немає.

Як повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області, в Яворівський відділ поліції 11 червня о 03:15 звернувся 50-річний житель селища Івано-Франкове.

Чоловік повідомив, що невстановлена особа кинула невідомий предмет у двір його приватного будинку, в результаті чого стався вибух, яким пошкоджено автомобілі "Деу Сенс", "Тойота" і "Сузукі", постраждалих немає.

На місці події працювали слідчо-оперативна група і фахівці вибухотехнічного відділу. За попередніми висновками експертів, стався вибух гранати РГД-5.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, якщо воно вчинене із застосуванням вогнепальної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). За вчинення такого злочину передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Як повідомили УНІАН джерела в правоохоронних органах, вибух прогримів у дворі голови селищної ради Івано-Франкове. Були пошкоджені службовий автомобіль "Деу Сенс" голови селищної ради та власні автомобілі його і дружини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram