ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 43 обстріли за добу

Бойовики застосовують важке озброєння.

Штаб АТО нарахував 43 обстріли за добу
Фото: Макс Левин

Протягом минулої доби бойовики на Донбасі 43 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.

На Донецькому напрямку біля Авдіївки, Пісків, Опитного противник стріляв з усіх видів стрілецької зброї та мінометів різних калібрів, а близько 22:00 долучив до обстрілу потужні артилерійські системи калібру 152 мм, повідомляє штаб АТО.

Позиції сил АТО в районі Луганського і Новгородського були обстріляні з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а біля Майорська і Зайцевого - ще й з важких мінометів.

Із западанням сутінків на Маріупольському напрямку бойовики неодноразово вели вогонь по опорних пунктах сил АТО в районі Новотроїцького з важких мінометів і 122-міліметрових САУ, а поблизу Павлополя і Мар'їнки - з мінометів калібру 82 мм. Під вогнем великокаліберних кулеметів опинилися військові на позиціях у районі Талаківки і Широкиного.

У Луганській області біля Новозванівки бойовики неприцільним вогнем зі стрілецької зброї і гранатометів намагалися спровокувати сили АТО.

В окремих випадках українські підрозділи відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, у вівторок у зоні АТО було поранено сімох українських військових. У понеділок загинув один боєць, дев'ять отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram