ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики 15 разів обстріляли позиції військових на Донбасі

Терористи як і раніше активні на Донецькому напрямку.

За день бойовики 15 разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: Макс Левин

З початку доби бойовики 15 разів обстріляли позиції військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Зазначають, що терористи проявляють бойову активність на Донецькому напрямку, зокрема в передмісті самого окупованого міста. Бойовики продовжують інтенсивно вести вогонь у районі Авдіївки, використовуючи стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети різних систем, гранатомети, а також 82-міліметрові міномети.

У районі шахти Бутівка бойовики застосовували 122-міліметрові самохідні артилерійські установки, випустивши 18 снарядів. По позиціях біля Майорського та Зайцевого двічі відкривали вогонь з 82- і 120-міліметрових мінометів.

На Маріупольському напрямку терористи двічі обстріляли опорні пункти військових поблизу Новотроїцького з 82-міліметрових мінометів, а біля Широкиного та Мар'їнки - зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку в районі Степового неприцільно вогнем із кулеметів і протитанкового керованого комплексу бойовики намагалися спровокувати військових на вогонь у відповідь.

Нагадаємо, за добу в результаті бойових дій на Донбасі один український військовий загинув, ще дев'ять отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram