ГоловнаСуспільствоПодії

У Польщі в ДТП загинули українці

Троє загинули, ще троє доставлені в лікарні з пораненнями різного ступеня тяжкості.

На кільцевій дорозі польського міста Люблін о 22:30 неділі, 5 червня, відбулася ДТП за участю автомобіля з українською реєстрацією, йдеться в повідомленні департаменту консульської служби МЗС України в facebook.

У результаті події постраждали 7 осіб, які перебували в автомобілі: троє загинули, ще троє доставлені в лікарні з пораненнями різного ступеня тяжкості, одна людина не постраждала.

За попередньою інформацією консула генконсульства України в Любліні, четверо постраждалих і троє загиблих у результаті ДТП на кільцевій дорозі в польському Любліні є українцями.

Про це в ефірі 112 Україна заявила представник консульської служби МЗС України Ореста Старак.

Ідентифікація осіб триває, розслідування проводить поліція м. Люблін.

"Наші консульські співробітники намагаються з'ясувати, ідентифікувати людей, які постраждали, але зараз це дуже складно, оскільки навіть ті, хто вижив... Деякі з них перебувають у важкому стані, тому ідентифікація осіб ускладнена", - розповіла Старак.

Як повідомила представник консульської служби, справа і далі буде у провадженні польської сторони, а консульські співробітники будуть тримати справу на постійному оперативному контролі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram