ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 49 разів відкривали вогонь по силах АТО

Терористи продовжують використовувати важке озброєння і артилерію.

За добу бойовики 49 разів відкривали вогонь по силах АТО
Фото: Макс Левин

Ніч у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі минула неспокійно, бойовики продовжують збройні провокації.

Усього за добу терористи 49 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Донецькому напрямку терористи 15 разів обстріляли позиції бійців АТО. Під вогонь мінометів калібру 82 мм і 120 мм потрапили опорні пункти в районі Опитного, Пісків, Невельського, Авдіївки, Новоселівки Другої, а близько 23:00 по Пісках випустили ще й 20 артилерійських снарядів калібру 122 мм.

Укріплення неподалік Зайцевого та Луганського бойовики обстріляли зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів.

Неспокійно було і на Маріупольському напрямку, де зафіксовано 31 обстріл. Двічі впродовж доби поблизу Павлополя і Гранітного супротивник використовував міномети калібру 82 мм і 120 мм, а позиції біля Березового, Талаківки, Красногорівки, Мар'їнки, Тарамчука і Широкиного обстрілювали з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

По опорних пунктах поблизу Новогригорівки били з озброєння БМП.

На Луганському напрямку знову обстріляли Станицю Луганську. Нагадаємо, в ніч на п'ятницю бойовики обстріляли будинки в Мар'їнці та Красногорівці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram