ГоловнаСуспільствоПодії

Біля Олевська сталася перестрілка між місцевими та приїжджими бурштинокопачами (оновлено)

На місце сутички вирушили спецпризначенці.

Уранці біля с. Обище Олевського району Житомирської області сталася сутичка між місцевими жителями і приїжджими особами, повідомляють на сайті обласної поліції.

На місце події виїхали поліцейські і представники спецпідрозділу. Інших деталей поліція не повідомляє.

Тим часом журналіст з Олевська Олександр Ніколайчук пише у фейсбуці, що сторони застосували вогнепальну зброю і є поранені.

"Тільки-но отримав інформацію з так званого "бурштинового" фронту! У селі Обище Олевського району сталася перестрілка між представниками заїжджих бандитських формувань і місцевим населенням. Є поранені! Також відомо, що селяни перевернули чотири автомобілі бандитів і відловлюють поліських терористів", - зазначив він.

Оновлення. Згодом Ніколайчук у своєму фейсбуці оприлюднив фото перевернутих машин.

Фото: facebook.com/nikolaiychuk

В ефірі телеканалу "112 Україна" він заявив, що в ході конфлікту постраждали троє людей.

"Офіційної інформації немає, але анонімні користувачі мене повідомили, що троє людей зверталися в Олевську центральну районну лікарню по медичну допомогу. У них були поранення різного ступеня, в тому числі і від зброї", - сказав він. Ніколайчук також заявив, що в іншому селі місцеві перевернули ще один автомобіль.

Нагадаємо, на території Рівненської, Житомирської та Волинської областей процвітає нелегальний видобуток бурштину. Влада не може нічого вдіяти із цим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram