ГоловнаСуспільствоЖиття

У Севастополі запропонували назвати вулиці іменами Бузини і Папури

Місцеві жителі хотіли б дати своїм вулицям простіші назви.

У Севастополі запропонували назвати вулиці іменами Бузини і Папури
Олесь Бузина
Фото: nr2.ru

У Севастополі запропонували перейменувати вулиці селища Далекого (історична назва селища - Камишли). Представники комуністичної партії вважають, що в назвах вулиць потрібно увічнити імена "героїв "Російської весни" і борців проти "українського націоналізму" Олеся Бузини і Вадима Папури.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

Селище Далеке розташоване в околицях Севастополя, налічує 19 дворів і там узагалі немає вулиць. Жителі селища попросили, щоб під час заміни українських правовстановлюючих документів їм законодавчо оформили існування хоча б однієї вулиці, чим і викликана пропозиція комуністів.

Олесь Бузина, на їхню думку, був "активним борцем за дружбу з Росією, громадським діячем, письменником і антифашистом, якого підло вбили пострілами в спину в його рідному Києві українські націоналісти".

Ім'я Вадима Папури було запропоновано як "яскравого представника одеської молоді з палаючими серцями, його живцем спалили на Куликовому полі українські націоналісти".

Севастопольські комуністи надіслали свої пропозиції підконтрольній Кремлю владі міста.

Думки жителів селища Далекий із приводу назв потенційних вулиць не врахували. За їхніми словами, місцеві жителі "хотіли б дати своїм вулицям простіші назви, співзвучні з навколишньою природою".

Нагадаємо, в Севастополі до приїзду Медведєва пофарбували землю в колір трави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram